Odd Molly vårsäsongen 2017 – Real is Amazing

Vi lanserar nu vår kollektion för vårsäsongen 2017. Kollektionen har inspirerats av den internationella sångerskan/låtskriverskan Saie Saie och den vilda naturen i Topanga Canyon där hon bor och kämpar för att rädda de amerikanska vildhästarna – Real is Amazing. Vi har alltid haft en starkt rotad vilja att uppmuntra unga tjejer och ge dem självsäkerhet. Nu fortsätter vi på det här spåret med ett omfattande och spännande projekt i samarbete med artisten Saie Saie. Den här säsongen hyllar vi den enastående vackra och energimättade naturen i Topanga Canyon, där vildhästar fortfarande strövar fritt. Det är det mystiskt drömlika landskapet i kombination med invånarnas bohemiskt frisinnade konstnärlighet som skapat visionen för säsongens kreativa design.

Berättelsen

Säsongens kollektion har inspirerats av sångerskan/låtskriverskan Alex Saidac, även känd som Saie Saie. Hon är en internationell artist som på egen hand gett sig ut i världen för att uppnå sina mål och hon är en underbar inspirationskälla för vår kollektion. Designen andas självkänsla och är tillägnad en vildhjärtad tjej som står för medvetenhet och engagemang, precis som Saie Saie. Saie Saies nya singel ”Bones” uttrycker ett starkt engagemang och har inspirerats av hennes kamp att rädda de amerikanska vildhästarna: och den här kampen kommer att ta sig fysiskt uttryck under 2017 då hon kommer att rida till häst mellan konsertplatserna på den kaliforniska kusten under turnén ”Wild One”. För att göra verklighet av den här drömmen startade hon nyligen en Kickstarter-kampanj med en bedövande vacker musikvideo för att samla in pengar till turnén ”Wild One”. Odd Molly stödde produktionen av den här starka videon eftersom vi alltid gärna berättar om och vill uppmuntra unga inspirerande tjejer som vågar gå sin egen väg.

KOLLEKTIONEN

Kollektionens plagg är sydda av en spännande blandning material i jordnära, solblekta nyanser av rostbrunt, benvitt, sand och blått, med vackra broderier, texttryck och vackra vida ärmar. Silhuetterna är längre, stickningarna tunnare och looken är självsäker men ändå romantisk.

Biografi: Den internationella sångerskan/låtskriverskan Saie Saie

Saie Saie är en internationell artist i ordets rätta bemärkelse eftersom hon levt i kappsäck större delen av sitt liv. Hon föddes i Sverige och växte delvis upp i Argentina. Numera bor hon i Los Angeles. Saie Saie kommer från Stockholm och låtskrivandet har alltid varit ett naturligt uttryckssätt för henne. Hon har influerats av soul och hip-hop som sammanförs i en perfekt blandning med hennes bakgrund inom svensk pop. Saie Saie är en pojkflicka som inte är rädd att bryta en nagel eller två, och hon är en tjej som ser till att uppnå det hon vill på egen hand. Samma år hon gick ut musikutbildningen Musikmakarna i norra Sverige skrev Saie Saie kontrakt med Sofo Records (ett dotterbolag till Universal). Därefter erbjöds hon ett världsomspännande skivkontrakt med Universal Music Group, vilket sedermera ledde till kontrakt med Island Records i Storbritannien. Hennes debutsingel ”We Shine” låg på UK Dance Chart i 43 veckor och hennes andra singel ”Stay In This Moment'” låg 52 veckor på samma lista. Hennes videor spelades konstant på MTV. Puma sponsrade henne och hon fick enormt radiostöd i Skandinavien, Argentina, Singapore, Japan, Indonesien och Bali. ”We Shine” och ”Stay In This Moment'” låg på iTunes Top 3 i Sverige och hon fick massvis med TV- och radioerbjudanden. Men hennes drömmar var långt ifrån uppfyllda. Saie Saie insåg att vad hon ville var att använda musik som ett medel att få människor att känna sig bättre och det här var något hon inte hittade i den värld av dans- och popmusik där hon befann sig. Så hon gav sig av ... startade på nytt på egna ben ... ändrade sitt namn till Saie Saie (för att ära sin pappa). Och nu ägnar hon sig åt sina två största passioner, hästar och musik. Saie Saie är en artist som vill använda sina låttexter som vapen, så se upp allihopa!