ALLMÄNNA VILLKOR

Auktionen av Neneh Cherrys och Titiyos kampanjkläder kommer att hållas i Odd Mollys Instagram-konto @oddmolly, fr.o.m. 8 mars kl. 09:00 t.o.m. 10 mars kl. 11:59. Intäkterna från auktionerna går oavkortat till stiftelsen Kvinna Till Kvinna.

Budgivning:
Du deltar i en auktion genom att lägga ett bud i kommentarsfältet för det plagg du är intresserad av. Budgivningen görs i euro. Betalningen kan göras i din lokala valuta. Budgivningen börjar på 50 euro. Varje nytt bud måste vara högre än det senaste budet. Budgivaren bestämmer hur mycket budet ska höjas.

Det högsta budet i varje auktion när auktionerna avslutas den 10 mars kl. 11:59 vinner budgivningen. Odd Molly kommer att skriva en kommentar för varje auktion vid den tidpunkten för att meddela att auktionen har avslutats. Den sista kommentaren före Odd Mollys meddelande vinner.

Du kan dra tillbaka ett bud om:
Du råkat bjuda fel belopp. Till exempel om du ville bjuda 20€ i stället för 200€. I så fall anger du rätt belopp så fort du har dragit tillbaka det felaktiga budet.

Odd Molly kan ta bort ett bud om:
Höjningen är ovanligt stor och vi inte kan kontakta budgivaren via direktmeddelanden på Instagram. Vinnande budgivare kontaktas via direktmeddelanden på Instagram. Om vi inte fått svar efter 48 timmar säljs varan till nästa budgivare. Vinnaren ansvarar för att läsa sina meddelanden.

Ett bud betraktas som ett bindande avtal. Om du har lagt ett bud förbinder du dig till att köpa varan om du vinner budgivningen.

Köp:
Om du vinner en auktion ska du betala beloppet i euro eller motsvarande belopp i lokal valuta till vårt bankkonto i Sverige eller med en internationell överföring till vårt IBAN-konto. Vi måste få betalningen inom tre dagar efter att auktionerna har avslutats. Därefter överför vi beloppet till stiftelsen Kvinna till Kvinna och skickar dig ett kvitto på överföringen.

Leverans:
Odd Molly betalar fraktavgiften. Vi kan leverera till samtliga EU-länder (utom Tjeckien och Slovakien), Isle of Man, Monaco, Norge, Schweiz, Åland, Färöarna, Jersey, Guernsey, Gibraltar, San Marino, Andorra, USA, Kanada och Australien.

Avbeställning/retur:
Du kan avbeställa eller returnera ditt köp inom 14 dagar.
Avbeställningsrätten gäller i samtliga EES-länder.
Du måste själv betala returkostnaden.
Vinsten kan inte bytas mot kontanter.

Hantering av personuppgifter:
Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med Odd Mollys GDPR-policy.