Odd Molly-byxor för kvinnor


Bejaka din inre hippie och välj den trendiga flower power-looken med ett par av våra utsvängda byxor som finns med flera vackra blommönster – två av våra festivalfavoriter. Och för dagar när du vill klä dig snyggt men ändå superbekvämt – vi tänker på lata söndagar som tillbringas i soffan – har vi designat en kollektion med mjukisbyxor i bomull och sköna leggings. De finns i basfärger som svart och vitt plus i mönster som kommer att sätta pricken över i.

Uppfyll dina denimdrömmar i ett par Odd Molly-jeans! Jeans är en perfekt grund för en outfit, varje dag. Jeans i skärningarna skinny och boot cut, med hög och låg midja, slitna och oslitna. Det spelar ingen roll vilken sorts Odd Molly-jeans du är ute efter, du kommer att upptäcka att varje par har sina egna fina små detaljer, som molly-dollar.

Välj ett par slitna blå jeans med lagningar och en t-shirt med tryck för en skön vardagslook. Ett par skinny-jeans och en snygg blus passar perfekt för en dag på jobbet. Byt sedan blusen mot en stor sweatshirt när du kommer hem och avsluta dagen med att mysa i soffan.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software