Koftor

BÄSTSÄLJARE I DEN HÄR KATEGORIN

choice maker cardiganchoice maker cardigan

choice maker cardigan

249,00 USD249
move me cardiganmove me cardigan

move me cardigan

219,00 USD219
soft pursuit cardigansoft pursuit cardigan

soft pursuit cardigan

269,00 USD269

Odd Molly koftor och cardigans - Möt våra klassiker och nya mysiga favoriter


Det är knappast någon överdrift att säga att vi på Odd Molly älskar stickade koftor och cardigans - och vi är i väldigt gott sällskap. Vi är väldigt, väldigt stolta över att oräkneliga Mollys runt om i världen har förälskat sig i Odd Mollys koftor tack vare deras höga kvalitet och hållbarhet, sköna passform och karaktäristiskt unika mönster.

I vår webshop hittar du det största utbudet av både Odd Mollys klassiska modeller som Lovely Knit och Canna Cardigan, och säsongens nya favoriter i spännande mönster och modeller. Oavsett vilken av våra stickade damkoftor som just du faller för kan du räkna med att hon kommer ha en speciell plats i din garderob många säsonger framöver.

Matcha en av våra stickade blazers med med en svart kjol eller ett par mörka jeans för den där perfekta vardagslooken på kontoret. Låt våra stickade koftor hålla dig varm under svala sommarkvällar, eller varför inte ta på dig en snygg långkofta eller poncho istället för jacka i början av hösten? Ett perfekt knep för att hålla fast vid den där sommarkänslan liiite längre!

Hos oss hittar du ett brett urval av stickade koftor: från kabelstickade svarta koftor till färgglada cardigans i unika jacquard-mönster och enkla virkade vita koftor. Så kika runt bland våra värmande favoriter och hitta just den Odd Molly kofta som får dig att falla pladask! Om och om och om igen.


Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software