Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Ta reda på mer ›
OK, jag accepterar!

Koftor


Koftor för kvinnor – underbart stickat och mysiga favoriter


Dags för lager på lager! Här på Odd Molly älskar vi koftor! Och vi vet att det inte bara är vi som gör det. Vi är stolta över att våra Odd Molly-koftors höga kvalitet, mysiga stil och unika mönster har fått Mollyr världen över att förälska sig i dem.
Här hittar du sanna Odd Molly-klassiker som lovely knit jacket och canna cardigan plus nya favoriter i olika modeller och specialdesignade mönster. Det spelar ingen roll vilken av koftorna du förälskar dig i. Den kommer garanterat att vara ett perfekt tillägg i din garderob för många säsonger framöver.


Kombinera en snygg stickad kavaj med en svart kjol eller ett par mörka jeans för en perfekt arbetslook under dagen. Låt dina stickade koftor hålla dig varm under kyliga sommarkvällar. Långkoftor och ponchor passar perfekt i stället för jacka på hösten – för att hålla kvar sommarkänslan ännu ett tag.

Vi har ett verkligt brett utbud av stickade koftor, från svartvita v-ringade, till kabelstickade, till klassiker i vackra jacquardmönster och säsongens färger. Du kommer garanterat att hitta en ny Odd Molly-kofta att bli förälskad i! Om och om igen.
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software