Jackor/Kappor

BÄSTSÄLJARE I DEN HÄR KATEGORIN

the scoop coatthe scoop coat

the scoop coat

289,00 USD289
frill rider jacketfrill rider jacket

frill rider jacket

579,00 USD579

Odd Molly jackor och kappor - Ytterplagg och regnjackor som passar året runt


Hitta din nya favoritjacka och bli förälskad idag! Oavsett väder och vind så kan du vara säker på att hitta en Odd Molly-jacka som håller dig varm med stil. När solen skiner och värmen letar sig fram är det inte fel med en exklusiv mockajacka eller en av våra absoluta favoriter genom tiderna - den klassiska Odd Molly-jeansjackan.

Vintertid när temperaturen sjunker håller vi oss gärna varma med en snygg vinterjacka eller en cool bomberjacka i säsongens modell. Eftersom vi är övertygade om att det går att skapa mode som är snällt mot både människor, miljön och djuren, har vi sedan 2012 varit medlemmar i "Fur Free Retailers Program". Vi är stolta att vara ett av de första modevarumärkena att använda tyger från We aRe Spindye® - en teknologi som tillsätter färgpigment direkt i råmaterialet innan det smälts ner och blir garn - vilket resulterar i stora besparingar för miljön. Cirka 75% mindre vatten och 90% mindre kemikalier används jämfört med konventionell färgning.

Kort och gott betyder det att det finns många anledningar för dig att bära din Odd Molly-vinterjacka med stolthet. Oavsett vart du är på väg och vilka äventyr du har framför dig ser vi till att du är rätt klädd. Välkommen att upptäcka säsongens urval av Odd Molly jackor, kappor och regnjackor idag!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software