Canna Cardigan – En Odd Molly-klassiker som aldrig blir omodern


Canna Cardigan är en riktig Odd Molly-klassiker och en av våra mest älskade koftor. Hon finns i allt från enfärgat till unika stickade jacquard-mönster i massor av olika färger. Hur många? Nja ... om vi ska vara ärliga så har vi själva tappat räkningen. Vad vi vet är att Canna Cardigan är en av vår absoluta koftfavoriter.

Varje säsong kommer hon tillbaka i nya färger, men även om utseendet och materialen ändras förblir designen tidlös. Varje Odd Molly Canna Cardigan har en snygg sjalkrage, volang nedtill som skapar ett feminint snitt och de typiska stickade knytbanden fram som kan lämnas oknutna eller knytas i en fin rosett.

Vi gillar att Canna Cardigan kombinerar attityd och klassisk femininitet i en modern boho chic-stil. Hon är lätt att matcha med det mesta i din garderob. Bär koftan tillsammans med en enkel vit topp och dina favoritjeans för en snygg vardaglig look, kombinera med ett par svarta byxor för en stilren look på kontoret eller använd henne istället för en höstjacka när det börjar bli kallt.
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software