Acessoarer från Odd Molly - Allt från stickade mössor och canvasväskor till mönstrade paraplyer


Härliga accessoarer! Går det att vara annat än lite förälskad i alla de där små detaljer som ger varje outfit en unik och personlig look? Vi tror inte det. Därför är vår kollektion med Odd Molly-accessoarer fylld av stickade mössor och vantar, mönstrade scarfs, läderbälten, canvasväskor och andra härliga detaljer som ger din look det där lilla extra, oavsett dag eller tillfälle!

Stickade mössor är det bästa som finns för kyliga höst- och vinterdagar. Varför inte matcha din mössa med en stickad halsduk i samma mönster och färg, eller missmatcha med en helt annan stil? I skidbacken håller ett par vantar med fleecefoder dina händer varma - och med våra färgglada skidglasögon ser du både bra och bra ut! Våra stickade accessoarer är perfekt när du vill hålla dig varm inomhus - eller om du myser runt ute bland löven en härlig höstdag.

Och eftersom vi inte kan få nog av accessoarer fyller vi ständigt på med nya härligheter bland våra Odd Molly-accessoarer. Så kika gärna förbi här lite då och då för att hitta dina nya favoriter!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software