Skor

BÄSTSÄLJARE I DEN HÄR KATEGORIN

walkability slipperwalkability slipper

walkability slipper

139,00 USD139
stepper espadrillostepper espadrillo

stepper espadrillo

139,00 USD139
pedestrian sneakerpedestrian sneaker

pedestrian sneaker

89,00 USD89
take a bow slippertake a bow slipper

take a bow slipper

139,00 USD139

Säg hej till Odd Molly Skor - Espadrillos, sneakers och gummistövlar som passar allaKära fötter - välkomna till himlen! När vi skapade den nya kollektionen av Odd Molly skor var vårt mål att designa en modern och hållbar kollektion som varje fot - och dess ägare - skulle älska. Resultatet? En skokollektion som innehåller allt från hippa sneakers och basketkängor till söta espandrillos, sköna sandaler och snygga gummistövlar som passar nästan alla olika tillfällen. Gemensamt för alla våra skor är att de är snygga, bekväma och designade med fina detaljer som exempelvis handbroderade mönster, söta sidensnören och snygga läderband.

Kombinera ett par höga sneakers med dina slitna favoritjeans och vips har du fått till den där sköna vardagslooken. Rocka dina espadrillos med en sval långklänning till stranden - eller varför inte hänga i skuggan på en uteservering med dem och dricka något svalkande en varm sommardag? Missa inte heller våra färgglada och sköna träningsskor, som passar lika bra på gymmet som i löpspåret.

Och när de där regniga höstdagarna kommer är våra söta gummistövlar ett perfekt sällskap! Så spana in vår nya kollektion och hitta din favorit bland Odd Molly skor idag!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software