Träningskläder

BÄSTSÄLJARE I DEN HÄR KATEGORIN


Träningskläder från Odd Molly - Mönstrade sportkläder, träningsbyxor och yogabyxor


Äntligen är den här - vår egen kollektion med träningskläder från Odd Molly. Vi ger oss in i sportens värld med denna kollektion av sportkläder för kvinnor där mode går hand i hand med funktionalitet. Oavsett om du är på jakt efter helt nya träningskläder eller vill boosta träningen med praktiska accessoarer som en vattenflaska med mönster eller en praktisk träningsväska så vill vi på Odd Molly gärna hjälpa till att sätta guldkant på din träning!

Mixa och matcha bland alla våra mönstrade träningslinnen och träningsbyxor för tjejer. En favorit året runt är våra sköna och snygga yogabyxor, som vi vågar påstå kan bäras med stil och stolthet även utanför gymmet. Precis som resten av våra träningskläder! När värmen stiger är det perfekt att ta på dig ett par bekväma shorts och ett par sköna träningsskor. Ta med en vindjacka om du sticker ut i joggingspåret på en sval kvällsrunda och behåll stilen samtidigt som du behåller värmen. Win-win!

Som vanligt är vi på Odd Molly obotligt förtjusta i våra accessoarer. Om du letar efter något att hänga över axeln, glöm inte att kika in på våra praktiska sportbagar som gladeligen bär dina grejer åt dig. Bland Odd Mollys träningskläder vågar vi lova att du kommer hitta något som passar dig, oavsett om du tränar för ett maraton eller bara vill hålla stilen och må bra!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software